Vikten av att röra på oss

Vi får aldrig glömma vikten av att röra på oss. Alla är vi olika och har olika förutsättningar då det kommer till träning och motion och det gäller att man hittar det sätt som passar bäst.

När man kommit igång med träningen så gäller det att hålla i och inte ge upp. Visst det kan bli motigt i vissa lägen och det kan vara enkelt att ge upp. Men om man stålsätter sig att man ska ta sig igenom den tunga perioden så kommer det att bli så mycket bättre efteråt. Alla får det tungt emellanåt och det är inte alls konstigt. Det kan vara vår hjärna som spökar. Att fresta på kroppen med träning och motion gör att man inte riktigt blir sig själv till en början.

När man kommit igång och klivit över den berömda tröskeln så kommer det att gå mycket lättare med träningen. Ta det steg för steg och försök att skapa goda rutiner för dig. Se till att regelbundet ta din cykel och ge dig ut för en runda. Ta dina dagliga promenader och håll i din tärning även om det känns motigt. Du ska veta att det kommer att kännas fantastiskt efter du genomfört din träning.