Se till att få rätt tandvård

Du har bara en chans att göra ett första intryck och det finns nog inget mer smittande än ett leende. Med ett välkomnande och inbjudande leende har du kommit en bra bit på väg och dessutom gör du din omgivning glad och positivt inställd till dig.

Sprid glädje – våga le

När du ler mot någon, så ler de faktiskt automatiskt tillbaka. Vi kan bara inte låta bli. Med andra ord, du kan bli en glädjespridare om du bara vågar le. Låt därför inte besvär och tandsjukdomar hindra dig.

Välj rätt tandvård och tandläkare

Känner du dig nervös inför ett tandläkarbesök, kanske du väljer att skjuta på det. Det är lätt att hitta på ursäkter för att inte gå och din munhälsa förvärras efterhand. Om du däremot känner dig trygg med din tandläkare kan din värsta obehagskänsla försvinna samtidigt som din mun och dina tänder får rätt behandling.

Kompetenta och erfarna tandläkare förstår din oro och har metoder som hjälper dig genom hela behandlingen. Kolla mer här om hur du kan komma över din rädsla och skaffa dig ett hållbart leende. Med bra tandvård kan du känna dig bekväm och säker, det är du definitivt värd.